Ko je Irina, koja je propitivala Aleksandra Vućića?

2413
Irina Radović
Irina Radović

TV voditeljka Irina Vukotić, iako je rođena 1976. u Gornjem Milanovcu, je Užičanka. Osnovnu školu i Gimnaziju je završila u Užicu. Dok je bila u gimnaziji počela je da radi na radiju i učestvovala u pozorišnim predstavama užičkog Narodnog pozorišta. Užičani su zapamtili da je trenirala odbojku i bila član folklornog društva. U Beogradu je upisala srpski jezik i diplomirala na Filološkom fakultetu.

Profesionalnu karijeru tv voditeljke je započela na Trećem kanalu RTS-a 2000. godine, vodeći muzičku emisiju “Dodatno ubrzanje”. Kada je ugašen Treći kanal, počinje da radi za producentsku kuću “Emošn”. Tu je vodila emisiju “Sve za ljubav”. Zatim je vodila emisije u okviru rijalitija “Veliki brat” 2006. godine.

Irina sa Iskrom
Irina sa Iskrom

Godine 2011. počinje da na Prvoj srpskoj televiziji vodi emisiju “Žene”, 2014. emisiju “Tačno u 9”. Zatim na Hepi tv sa Marićem vodi jutarnji program.

2018te prelazi na Pink, gde sa Žikom Nikolićem vodi “Novo jutro”. Na početku 2019. radi uživo interviju sa predsednikom Aleksanrom Vučićem, što joj otvara nove mogućnosti u karijeri.

Irina je bila udata za voditelja Savu Radovića, sa kojim ima ćerku Iskru. U to vreme je bila poznata kao Irina Radović. Nekoliko godina posle razvoda je vratila svoje devojačko prezima Vukotić. Često dolazi u Užice da provede vreme sa svojima, gde kaže da se najbolje oseća.

Irina ispituje AV
Irina ispituje AV