Program vodli sa Kovačem Zoran Modli

457
Letak Leteće diskoteke Zorana Modlija
Letak Leteće diskoteke Zorana Modlija
Sa Modlijem
Sa Modlijem

Te 1976. užički Omladinski klub je poznat u regionu po organizaciji dobrih rok koncerata. Toliko sam bio tvrdoglav da svaki koncert uspe, da sam da bih sprečio muvanje i lopovluke, često, uz pomoć Radojka Veselinovi}a koga smo tada zvali “Pijuko” (Pecin brat Pijuko, iz gornjomilanovačke strip produkcije) prodavao karte u Hali sportova, obilazio ulaze i strepeo da se nešto nepredviđeno ne dogodi. Dva koncerta koja sam upamtio da su bila dubke puna a publika prezadovoljna su u Pozorištu koncert Lazara Ristovskog i u Hali sportova koncert grupe parni Valjak.

Sem toga često sam u diskoteci OK kluba radio u tandemu sa tadašnjim legendama na klupskoj di džej sceni s Mićom Minimaksom i Zoranom Modlijem.

Sa Minimaksom.
Sa Minimaksom.

Bilo je kako “program vodli, s Kovačem Zoran Modli”. Modli je imao sjajne džinglove na programu svoje “Leteće diskoteke”, dok je duhoviti Minimaks odgovarao na pitanja koje bi publika ispisivala na poleđini ulaznice, koje bi ubacivali u kartonsku kutiju na šanku a Mića bi ih kasnije nesumice vadio i prosipao duhovitost i viceve. Moj posao je bio da izabranu muziku miksam i ubacujem zvučne efekte, slično je bilo i sa Modlijem